Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη

Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη
pointlift

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΦΙΛ POINT LIFT


Η εταιρεία POINT LIFT είναι η αξιόπιστη επιλογή στον χώρο εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης υδραυλικών και συμβατικών ανελκυστήρων, καθώς και κυλιόμενων σκαλών, συγκεντρώνοντας ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο χώρο της.
Ο Αμοιρίδης Δημήτριος, ιδρυτής της POINT LIFT δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1996 αρχικά ως υπεύθυνος εγκατάστασης τοποθέτησης ανελκυστήρων σε γνωστή πολυεθνική εταιρεία και το 1999 προχώρησε στην ίδρυση της εταιρείας POINT LIFT με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων του.
Η POINT LIFT έχει ως αρχή τρείς βασικές αξίες που είναι: 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Κύριο μέλημα της POINT LIFT είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με έμπιστους και έμπειρους τεχνικούς ασφαλείας σε διεθνές επίπεδο.


ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Σκοπός και στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής ικανοποίηση των πελατών της με γνώμονα την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό άριστης ποιότητας μηχανήματα και εφαρμόζοντας ολοένα νέες τεχνικές σχετικά με την εγκατάσταση και συντήρηση του ανελκυστήρα.


ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Με προμηθευτές τους κορυφαίους οίκους σε Ελλάδα και εξωτερικό, δε θα μπορούσε η POINT LIFTνα μην αποτελέσει την πιο αξιόπιστη λύση σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου